Adviseur Contractmanagement

Ben jij de Adviseur waar wij naar op zoek zijn?

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij onderscheiden ons door een dienstverlening die klantgericht, flexibel en professioneel is. Vanuit het netwerk van gespecialiseerde bureaus en zelfstandigen geven we middels maatwerk invulling aan de juiste oplossing voor de klant. Synergie projectmanagement is actief in de infrastructurele markt en werkt o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en de aannemerij.

Met een sterke focus op Omgevingsmanagement, Contractmanagement en Projectbeheersing helpen wij onze klanten met meer grip te krijgen op de processen om de techniek heen. Dit doen wij door de inzet van de juiste specialisten, maar ook door het adviseren op afstand waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de eindproducten in één van de processen.

Wat houdt de Adviseursrol eigenlijk in?

In deze uitdagende rol ben je zowel inhoudelijk als commercieel verantwoordelijk. Je helpt onze klanten met het beheersen of schrijven van de contracten, door inhoudelijk een bijdrage te leveren. Daar waar nodig schakel je bij vanuit het netwerk om het team volledig te krijgen. Binnen de projecten geef je leiding aan het projectteam en borg je de kwaliteit van de eindproducten.

Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door een enthousiaste en professionele houding, goede communicatieve- en adviesvaardigheden en een drive om te presteren.

Met de focus op plezier in het werk en de klant centraal bouw je mee aan een dynamische en ondernemende organisatie. Binnen Synergie projectmanagement bestaat de mogelijkheid om je veelzijdig te ontwikkelen en hanteren we een uitdagend arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor deze functie zoeken we iemand met een afgeronde HBO of universitaire opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring met Contractmanagement in de infra. Ervaring met acquisitie is een pre.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Contractmanager (technisch)
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week