Adviseur Omgevingsmanagement

Ben jij de Adviseur Omgevingsmanagement waar wij naar op zoek zijn?

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij onderscheiden ons door een dienstverlening die klantgericht, flexibel en professioneel is. Vanuit het netwerk van gespecialiseerde bureaus en zelfstandigen geven we middels maatwerk invulling aan de juiste oplossing voor de klant. Synergie projectmanagement is actief in de infrastructurele markt en werkt o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en de aannemerij.

Met een sterke focus op Omgevingsmanagement, Technisch management, Contractmanagement en Projectbeheersing helpen wij onze klanten met meer grip te krijgen op de processen om de techniek heen. Dit doen wij door de inzet van de juiste specialisten, maar ook door het adviseren op afstand waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de eindproducten in één van de processen.

Wat houdt de rol als Adviseur Omgevingsmanagement in?

Als Adviseur Omgevingsmanagement (Omgevingsmanager GWW/Civiel/Bouw) ben je verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving, om het project gerealiseerd te krijgen binnen de (publieks- en privaatrechtelijke) randvoorwaarden. Je bewaakt in het project het overzicht van alle verschillende belangen en kan daar praktisch naar handelen.

Je draagt zorg voor een goede afstemming tussen de externe- en interne omgeving. Je maakt makkelijk contact en bent in staat bezwaren om te zetten in kansen en weet draagvlak te creëren bij betrokken stakeholders. Ervaring met vergunningenmanagement en het bewaken van (juridische) procedures is een pre.

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met integrale projecten in de infra. Je weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

In deze adviseursrol krijg je de mogelijkheid om je van medior naar senior te ontwikkelen en ervaring op te doen bij verschillende grote infra projecten in de civiele techniek. Synergie projectmanagement biedt jou een vast dienstverband voor een fulltime rol in de Randstad.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Status:
Open
Regio:
Nederland
Periode:
12 - 24 mnd
Inzet:
24 - 40 uur/week