Adviseur Technisch Management – Werkvoorbereider

Ben jij de Adviseur Technisch Management waar wij naar op zoek zijn?

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij onderscheiden ons door een dienstverlening die klantgericht, flexibel en professioneel is. Vanuit het netwerk van gespecialiseerde bureaus en zelfstandigen geven we middels maatwerk invulling aan de juiste oplossing voor de klant. Synergie projectmanagement is actief in de infrastructurele markt en werkt o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en de aannemerij.

Met een sterke focus op Technisch management, Omgevingsmanagement, Contractmanagement en Projectbeheersing helpen wij onze klanten met meer grip te krijgen op de processen om de techniek heen. Dit doen wij door de inzet van de juiste specialisten, maar ook door het adviseren op afstand waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de eindproducten in één van de processen.

 

Wat houdt de rol als Adviseur Technisch Management in?

Als Adviseur Technisch Management (Werkvoorbereider GWW/Civiel) heb je ervaring met de realisatie van projecten. Je bent in staat om jouw ervaringen door te vertalen naar project-specifieke kansen en risico’s en weet hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te verzinnen.

Je bezit de communicatieve vaardigheden om dit, ook onder hoge druk, correct over te brengen naar jouw tendercollega’s. Je hebt gevoel bij werkplannen, omgevingszaken, planningen, uitvoeringsmethoden en kosten.

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met integrale projecten in de infra. Je weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

In deze adviseursrol krijg je de mogelijkheid om je veelzijdig te ontwikkelen richting Projectleider, Technisch Manager of Realisatiemanager. Daarnaast doe je ervaring op bij verschillende grote infra projecten in de civiele techniek. Synergie projectmanagement biedt jou een vast dienstverband voor een fulltime rol in de Randstad.

 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Werkvoorbereider
Status:
Open
Regio:
Nederland
Periode:
12 - 24 mnd
Inzet:
32 - 40 uur/week