Calculator

Wij zijn op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. We werken nauw samen met dé grote aannemers en overheidsinstanties in Nederland en België.

Wij zijn op zoek naar calculators met ervaring aan aannemerskant op grote, integrale projecten. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van de kosten van het project en betrekt daarbij de benodigde middelen, kosten en de onderbouwing van mogelijke wijzigingen. Je stemt regelmatig af met de andere disciplines binnen het project, zoals projectleiding, werkvoorbereiding en aankoop & planning. Met hen bespreek je de eisen van de opdrachtgever en gezamenlijk schat je de duur en kosten van het project in, inclusief de kosten van onderaannemers en diverse leveranciers.

Ben jij de Calculator waar wij naar op zoek zijn?

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als calculator of kostendeskundige op integrale projecten binnen de infra. Je werkt nauwkeurig en efficiënt en vindt het fijn om binnen een team te werken, met als doel  het realiseren van maximale waarde voor het project.

Loopt je huidige project bijna af? Of ben je onlangs voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Joris van Doesburg
06 - 21 94 47 16
joris@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Kostendeskundige / calculator
Fase Project:
Pre-contractueel / tender, Realisatiefase
Status:
Open
Regio:
Nederland, België
Inzet:
32 - 40 uur/week