Manager Projectbeheersing

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn we altijd op zoek zijn naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Managers Projectbeheersing maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Manager Projectbeheersing/Procesmanager die wij zoeken?

Ben jij een civieltechnische duizendpoot met een voorliefde voor complexe projecten? Geeft het jou voldoening als je ziet dat door jouw bijdrage een project gestructureerd wordt uitgevoerd? Wie weet ben jij dan wel de professional waar wij naar op zoek zijn.

Binnen het IPM-team ben je verantwoordelijk voor een projectbrede beheersing van het project op de aspecten scope, tijd/planning, geld/budget, risico’s, kwaliteit, capaciteit en informatie. Je bent de verantwoordelijke voor de voortgangsrapportages en documentbeheersing t.b.v. de sturing en verantwoording van de opgave.

Je bewaakt de voortgang, stuurt bij, signaleert kansen en bedreigingen en komt op basis van informatie en analyse tot een realistisch oordeel. Je beschikt over overtuigingskracht en oefen je, op basis van persoonlijk overwicht, invloed uit op mensen en situaties, gericht op acceptatie en het overwinnen van weerstanden. Je hebt ruime ervaring in de verschillende fasen van programma’s en projecten in de GWW-sector op het gebied van integrale projectbeheersing en, kennis van en ervaring op tenminste twee van de vakgebieden: finance & control, risicomanagement, kwaliteitsmanagement en planning. Je bent analytisch, resultaatgericht en anticipeert op toekomstige (uitvoerings)risico’s en ontwikkelingen. Tot slot kan je goed samenwerken in een multidisciplinair team, hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent in staat om draagvlak te creëren en te overtuigen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Manager Projectbeheersing / Procesmanager
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week