Medior Systems Engineer

Ben jij de Medior Systems Engineer waar wij naar op zoek zijn?

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij onderscheiden ons door een dienstverlening die klantgericht, flexibel en professioneel is. Vanuit het netwerk van gespecialiseerde bureaus en zelfstandigen geven we middels maatwerk invulling aan de juiste oplossing voor de klant. Synergie projectmanagement is actief in de infrastructurele markt en werkt o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en de aannemerij.

Met een sterke focus op Projectbeheersing, Omgevingsmanagement, Technisch management en Contractmanagement helpen wij onze klanten met meer grip te krijgen op de processen om de techniek heen. Dit doen wij door de inzet van de juiste specialisten, maar ook door het adviseren op afstand waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de eindproducten in één van de processen.

Wat houdt de rol van Medior Systems Engineer in?

Als Medior Systems Engineer ben je verantwoordelijk voor het inrichten en implementeren van het verificatie- en validatieproces in het project. Je coördineert de eisenanalyse, maakt verificatieplannen en verificatierapporten. Daarnaast faciliteer je het projectteam bij specifieke processen en verzorgt je de afstemming met de opdrachtgever. Het coördineren en faciliteren zijn tevens de belangrijkste aspecten in deze rol.

De werkzaamheden bestaan verder uit het opstellen en bijhouden van V&V processchema's, procedures en werkinstructies met ontwerp en technisch management. Je draagt zorg door ondersteunende "tooling", voert reviews & audits uit m.b.t. het V&V -proces en voert verbeteringen door.

De ideale kandidaat heeft 3-5 jaar werkervaring als Systems Engineer binnen integrale projecten in de infra. De rol is voor 4 tot 5 dagen per week voor minimaal een jaar. 

 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Systems Engineer / V&V
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Realisatiefase
Status:
Vervuld
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
32 - 40 uur/week