Omgevingsmanager

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn we altijd op zoek zijn naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Omgevingsmanagers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Omgevingsmanager die wij zoeken?

Als omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om het project gerealiseerd te krijgen binnen de (publieks- en privaatrechtelijke) randvoorwaarden. Je bewaakt in projecten het overzicht van alle verschillende belangen en kan daar praktisch naar handelen.

Je draagt zorg voor een goede afstemming tussen de externe omgeving en de interne omgeving. Je maakt makkelijk contact en bent in staat bezwaren om te zetten in kansen en weet draagvlak te creëren bij betrokken stakeholders. Ervaring met vergunningenmanagement en het bewaken van (juridische) procedures is een pre. 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Omgevingsmanager
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week