Relatiebeheerder

Synergie Projectmanagement is op zoek naar een relatiebeheerder voor onze zelfstandige professionals en klanten op project.

Synergie projectmanagement is werkzaam in de infrastructuur en civiele techniek. Dat wil zeggen – wij bouwen of ontwerpen niet zelf, maar zorgen dat de juiste mensen op de juiste projecten komen. Wanneer er op een project behoefte is aan bijvoorbeeld een projectmanager, een contractmanager of een omgevingsmanager, dan regelen wij dat. Dat doen we door in ons netwerk van zelfstandig professionals te kijken naar degene die het beste aansluit bij het vraagstuk. 

Wij hebben inmiddels meer dan 50 professionals werkzaam op projecten in Nederland en België. Momenteel worden deze begeleid door onze consultants, maar met het oog op de groei van onze projecten zijn we op zoek naar iemand die zich hier full-time op kan richten. Daarom zijn we op zoek naar een relatiebeheerder.

 

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder ben jij het aanspreekpunt voor alle projectmanagers en klanten die via Synergie projectmanagement op een project zitten. Je neemt regelmatig contact met ze op om te bespreken hoe het project verloopt, of ze nog goed op hun plek zitten en of ze behoefte hebben aan ondersteuning. Elk jaar plan je een evaluatie met de zelfstandige en de opdrachtgever. Wanneer een project ten einde loopt schakel je snel met onze consultants om ervoor te zorgen dat de zelfstandige op een nieuw project terecht kan. 
Daarnaast zorg je drie keer per jaar voor netwerkevenementen. Dit kunnen kennissessies zijn, borrels, cursussen of iets anders – misschien heb je al een fantastisch idee, laat het ons dan vooral weten. 

Wij werken met doorgewinterde zelfstandige professionals in de civiele techniek, met jarenlange ervaring. Daarom zoeken we voor de rol van relatiemanager iemand die stevig in zijn schoenen staat. Ben jij iemand die snel het vertrouwen wint van mensen en die goed een volwaardig gesprekspartner is voor mensen met uitgebreide specifieke vakkennis? (let op: dit wil niet zeggen dat jij ook deze kennis moet hebben, wel dat je goed kan luisteren en doorvragen wanneer ze hierover vertellen. Heb je kennis van civiele techniek is dit wel een pré.) Heb je ervaring in het begeleiden of coachen van professionals? Dan is dit zeker een interessante functie voor je. 

De rol van relatiebeheerder is vrij nieuw binnen ons bedrijf. Dat betekent dat je binnen onze kaders vrijheid krijgt om de rol in te vullen naar eigen inzicht. Het is belangrijk dat je proactief contact opneemt en stappen maakt en dat jij voelt dat je die belangrijke schakel kan zijn die er voor zorgt dat iedereen op het project happy blijft, en dat je daarnaar handelt. Het betekent ook dat we verwachten dat je zelfstandig te werk kan gaan en naar eigen inzicht een gedegen plan op kan zetten.

 

Over Synergie projectmanagement

Dan nog even over ons: we zijn een klein team wat veel waarde hecht aan collegialiteit, gezelligheid, dingen samen doen (zowel op als naast het werk) en een goede werksfeer. We hebben elke dinsdag een gezonde lunch die we om de beurt verzorgen, we hebben een keer per kwartaal een overleg met uitje en diner en we maken graag tripjes met elkaar. 

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn per direct op zoek naar een geschikte kandidaat voor ons kantoor in Haarlem voor 24 uur. Mocht je liever 40 uur werken is dat ook een optie, dan zou je er nog taken van andere functies bij kunnen doen. Bij interesse, neem contact op met Corry Bakker via corry@synergie-pm.nl of 023 – 62 00 843.  

Info

Status:
Intern
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
24 - 40 uur/week