Technisch Manager aannemer

Voor een aannemer zoekt Synergie projectmanagement een Technisch Manager

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Technisch Manager in de regio Zuidelijke Randstad. Het gaat om een meerjarig onderhoudscontract bij een aannemer. Je beschikt over 5 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast heb je ervaring aan de aannemerskant en in de civiele techniek. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Technisch Manager die we zoeken?

Als Technisch Manager ben je verantwoordelijk voor het technisch operationele team en stuurt dit team dagelijks aan.

Jouw werkzaamheden bestaan uit de borging van de integrale uitvoeringsplanning, het bewaken en optimaliseren van de projectprocessen en het signaleren van afwijkingen en borgen van maatregelen. Daarnaast houd je je bezig met input ophalen bij disciplines voor planning en maandrapportages en het opstellen en aanpassen van werkplannen.

Je hebt reguliere afstemming met de Technisch Manager van de opdrachtgever en bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging en V&G coördinatie.

 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Technisch Manager
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Beheer & onderhoud
Status:
Vervuld
Regio:
Zuid-Holland