Technisch Manager

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & landelijke en regionale overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn we altijd op zoek naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Technisch Managers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Ben jij de Technisch Manager die wij zoeken?

Als Technisch Manager lever je een belangrijke bijdrage in de voorbereiding en uitvoering van projecten. Je bent een vast onderdeel van het IPM-team en adviseert over de technische aspecten die voor een succesvolle uitvoering van projecten van belang zijn.

Binnen het IPM-team weet jij als geen ander, als Technisch Manager, wat er speelt op het gebied van informatiemanagement en informatiearchitectuur. Van de laatste marktontwikkelingen ben jij goed op de hoogte en je kunt deze vertalen naar inhoudelijke kansen en risico’s. Je werkt actief mee in de voorfase van businesscases en de realisatie van de projecten die daaruit voort komen. Iedereen weet je te vinden voor technisch advies, maar het zit ook in je om ongevraagd jouw kennis voor de organisatie in te zetten.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Technisch Manager
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week