Werkvoorbereider Civiel/GWW

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & landelijke en regionale overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor Werkvoorbereiders Civiel/GWW door heel Nederland vandaar dat we constant op zoek naar ervaren professionals in de civiele techniek. 

Loopt je huidige project bijna af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Werkvoorbereider die wij zoeken?

Als Werkvoorbereider GWW/Civiel weet je een goede invulling te geven aan de verschillende, beschikbare, projecten en heb je ervaring met zowel de verwerving als de realisatie van projecten. Je bent in staat om jouw ervaringen door te vertalen naar project-specifieke kansen en risico’s en hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te verzinnen.

Je bezit de communicatieve vaardigheden om dit, ook onder hoge druk, correct over te brengen naar jouw tendercollega’s. Je hebt gevoel bij werkplannen, omgevingszaken, planningen, uitvoeringsmethoden en kosten.

De ideale kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring met integrale projecten in de infra. Je weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Werkvoorbereider
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
32 - 40 uur/week