Andreas Lehmann

“Ik haal voldoening uit het realiseren van een succesvolle projectsamenwerking. Wanneer zowel de klant als de professional enthousiast zijn over de samenwerking geeft me dat veel voldoening – daar doe ik het voor, voor de erkenning dat je een goede projectsamenwerking tot stand brengt en op die manier iets voor mensen kan betekenen.”

 

Andreas is geboren en getogen in Oost-Berlijn, maar verhuisde dertig jaar geleden voor het werk van zijn vader naar Lisse. Daar beviel het zo goed dat hij er nog steeds woont. Andreas is een doorgewinterde hockeyer; hij is actief als hockeycoach en speelt zelf ook. Daarnaast is hij regelmatig langs de zijlijn te vinden als supporter van zijn kinderen. Ook heeft Andreas een voorliefde voor fantasy films. Vooral  de Hobbit, Lord of the Rings en Game of Thrones zijn favoriet.

Als er iets is waar Andreas energie van krijgt, is het contact met mensen. Met tien jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling en ervaring in promotiewerk tijdens zijn studie, is hij in staat om de juiste match te maken. Dit doet hij door goed te luisteren naar mensen en hun behoeften en wensen in kaart te brengen. Als consultant is Andreas verantwoordelijk voor het verbinden van de juiste professionals met specifieke behoeften op projecten. Hij is actief in projectbeheersing en contractmanagement.

Bij Synergie PM waardeert Andreas de openheid en de  persoonlijke werkcultuur. Hij is een fan van Leon en waardeert het gezamenlijke streven naar kwaliteit, de fijne collega’s en goede werksfeer.

Zijn doel is om bij te dragen aan een stabiele organisatie met een solide pool collega’s en duurzame samenwerkingsverbanden. Eigenlijk is hij gelukkig met alles zoals het nu is; Andreas is een man van het kleine waarderen en gelukkig zijn met wat je hebt. Hij is loyaal, eerlijk, perfectionistisch, vindt het belangrijk om afspraken na te komen, ondersteunt anderen graag, is integer en stelt het collectief boven individuele prestaties.