Valerie Stet

“Binnen Synergie PM waardeer ik het hechte samenhorigheidsgevoel. Daarnaast spreekt het persoonlijke matchen van Synergie mij aan. In tegenstelling tot traditionele uitzendbureaus zorgt Synergie ervoor dat de juiste persoon op de juiste klus wordt ingezet, en dat is iets waar ik volledig achter sta.”

 

Valerie zorgt ervoor dat alle financiële processen binnen Synergie PM vlekkeloos verlopen. Ze is verantwoordelijk voor de facturatie, het boeken van inkoopfacturen, draagt zorg voor betalingen en onderhoudt het contact met het administratiekantoor.

Met een achtergrond als directiesecretaresse/managementassistente is ze de afgelopen jaren gegroeid in financiële functies. Door haar veelzijdige ervaring kan ze een brede kennis toepassen en met een frisse blik naar financiële processen kijken.

Uit een kloppende boekhouding en het stroomlijnen van (boekhoud)processen haalt Valerie veel voldoening. Haar grote verantwoordelijkheidsgevoel en geordende aard helpen haar om klantvriendelijk en oplossingsgericht te werken.

Naast haar werk is Valerie een trotse moeder van twee kinderen. Ze genieten regelmatig van leuke uitstapjes naar pretparken, het zwembad of een gezellige picknick in het park. In haar vrije tijd gaat ze graag skiën, brengt tijd door met vriendinnen op festivals en organiseert ze gezellige uitstapjes of duikt op de bank met een goed boek of vermakelijk vrouwentijdschrift.