Contractmanager

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn we altijd op zoek zijn naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Contractmanagers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Contractmanager die we zoeken?

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor de procesmatige beheersing van het contract met de opdrachtgever. Het beheer van wijzigingen, afwijkingen en de financiële afhandeling van het contract met de opdrachtgever/interne organisatie valt hieronder.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de tender- en projectmanagers op het gebied van  contractuele aspecten van een project. Zowel in de tender-, realisatie- als onderhoudsfase van multidisciplinaire projecten vervul je een cruciale rol en bewaak je de contractuele positie en belangen van de organisatie.

 

 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Contractmanager (juridisch / legal), Contractmanager (technisch)
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week