Projectcoördinator

Wij zijn constant op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren Projectcoördinatoren vandaar dat we constant op zoek zijn naar ervaren professionals in de civiele techniek.

Loopt je huidige project bijna af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op, om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Projectcoördinator die wij zoeken?

Ga je technische, financiële en organisatorische uitdagingen niet uit de weg? Word je enthousiast als je mag zorgen dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid, vastgelegd en uitgevoerd? Wie weet ben jij de Projectcoördinator die wij zoeken.

Als Projectcoördinator heb je ervaring met projecten waarin jij de link legt tussen ontwerp en realisatie. Je bent in staat om de uitvoering voor te bereiden middels de benodigde plannen en door te voldoen aan alle proceseisen. Je verzorgt de technische projectbegeleiding en stuurt eventueel een team van werkvoorbereiders aan.  

Je bent in staat om, vanuit kennis en ervaring, project specifieke kansen en risico’s te zien en hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te bedenken. Je bezit de communicatieve vaardigheden om deze oplossingen, ook onder hoge druk, helder over te brengen aan jouw collega’s. Je hebt gevoel bij werkplannen, omgevingszaken, planningen, uitvoeringsmethoden, kosten, inkoop en het contracteren van leveranciers en onderaannemers.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Projectcoördinator
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week