Systems Engineer

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn wij altijd op zoek naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Systems Engineers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied. 

Loopt je huidige project bijna af? Of ben je net voor jezelf begonnen. Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Systems Engineer die wij zoeken?

Als zelfstandig Systems Engineer heb jij passie voor techniek en krijg je energie van het oppakken van gecompliceerde uiteenlopende zaken. Je bent intensief betrokken bij de totstandkoming van grote multidisciplinaire projecten in zowel een coördinerende als uitvoerende positie. Je analyseert de documenten en eisen en weet van daaruit structuur te bieden voor het team. Je borgt de SE-filosofie binnen de projectorganisatie en helpt jouw collega’s dit binnen hun discipline toe te passen. De structuur en eisen leg je vast in Relatics en je zorgt voor aansluiting op andere beheersprocessen zoals risicomanagement en planning.

De ideale kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring met SE in integrale infraprojecten. Je weet als geen ander te analyseren, de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Systems Engineer / V&V
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week