Risicomanager

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren Risicomanagers vandaar dat we constant op zoek zijn naar ervaren professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Risicomanagers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Risicomanager die wij zoeken?

Als Risicomanager ben je verantwoordelijk voor het inrichten en implementeren van het risicomanagementproces. Je helpt het projectteam met het vaststellen en juist definiëren van de risico's.

Je stelt de risicomanagementvisie op, verwerkt deze in een plan en neemt samen met het team waar nodig beheersmaatregelen. Hiermee dek je zoveel mogelijk de risico's in en bepaal je onder andere het budget. Dit doe je door risicoanalyses uit te voeren en de resultaten daarvan regelmatig te rapporteren aan het projectmanagement. 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Risicomanager
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week