Adviseur Projectbeheersing

Ben jij de Adviseur waar wij naar op zoek zijn?

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij onderscheiden ons door een dienstverlening die klantgericht, flexibel en professioneel is. Vanuit het netwerk van gespecialiseerde bureaus en zelfstandigen geven we middels maatwerk invulling aan de juiste oplossing voor de klant. Synergie projectmanagement is actief in de infrastructurele markt en werkt o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, waterschappen en de aannemerij.

Met een sterke focus op Omgevingsmanagement, Contractmanagement en Projectbeheersing helpen wij onze klanten met meer grip te krijgen op de processen om de techniek heen. Dit doen wij door de inzet van de juiste specialisten, maar ook door het adviseren op afstand waarbij wij verantwoordelijkheid nemen voor de eindproducten in één van de processen.

Wat houdt de rol: Adviseur Projectbeheersing eigenlijk in?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor een projectbrede beheersing van het project op de aspecten: scope, planning, budget, risico's, kwaliteit, capaciteit en informatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voortgangsrapportages en documentbeheersing t.b.v. de sturing en verantwoording van de opgave.

Je bewaakt de voortgang, stuurt bij, signaleert kansen en bedreigingen en komt op basis van informatie en analyse tot een realistisch oordeel. Je hebt ruime ervaring in de verschillende fasen van projecten in de GWW-sector op het gebied van integrale projectbeheersing. Je bent analytisch, resultaatgericht en anticipeert op toekomstige (uitvoerings) risico's en ontwikkelingen.

Met de focus op plezier in het werk en de klant centraal bouw je mee aan een dynamische en ondernemende organisatie. Binnen Synergie projectmanagement bestaat de mogelijkheid om je veelzijdig te ontwikkelen en hanteren we een uitdagend arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor deze functie zoeken we iemand met een afgeronde HBO of universitaire opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring met Projectbeheersing in de infra. Ervaring met acquisitie is een pre.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Adviseur projectbeheersing / Procescoördinator
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week