Assistent consultant

Kan jij je goed inleven in anderen? Zie je kansen en vooral: pak je ze? Ben je niet bang voor de telefoon en heb je een vlotte pen? En vind je het daarnaast fijn om in een klein en hecht team te werken? Lees dan snel verder!

Synergie Projectmanagement is werkzaam in de infrastructuur en civiele techniek. Dat wil zeggen – wij bouwen of ontwerpen niet zelf, maar zorgen dat de juiste mensen op de juiste projecten komen. Wanneer er op een project behoefte is aan bijvoorbeeld een projectmanager, een contractmanager of een omgevingsmanager, dan gaan wij de juiste persoon daarvoor zoeken. Dat doen we door in ons netwerk van zelfstandig professionals te kijken naar degene die het beste aansluit bij het vraagstuk. 

We zijn continu bezig met het verbinden van de juiste professionals aan de juiste projecten, met het onderhouden van ons netwerk en het uitbreiden ervan. En daar hebben we hulp bij nodig!

 

Wat ga je doen?

Momenteel werken we – naast een kernteam in de bedrijfsvoering – met twee doorgewinterde consultants die voortdurend in contact staan met het netwerk. Zij hebben ondersteuning nodig bij het uitvoeren van projecten. Die ondersteuning bestaat uit:

–    Het uitwerken van CV’s, zodat ze representabel zijn naar klanten toe
–    Ondersteuning in de acquisitie voor projecten 
–    Relatiebeheer van ons netwerk via de telefoon
–    Agendabeheer
–    Het bijwonen van sollicitatiegesprekken en vergaderingen en hiervoor notuleren
–    Afspraken voorbereiden en uitwerken
–    Bijhouden van ons CRM-systeem

 

Omdat we in een klein team werken, pakken we samen op wat er ligt aan werk, en verdelen we dat conform onze sterke punten en ambities. Daarom kan je takenpakket van week tot week verschillen. Je kan in deze rol veel zelf vormgeven. Wij vinden het vooral belangrijk dat je:

–    Enthousiast en sociaal bent
–    Een commerciële instelling hebt
–    Je een teammentaliteit hebt, het leuk vindt om een ander te helpen en ondersteunen
–    Je een bak energie hebt
–    Niet bang bent voor de telefoon of pen
–    Een goede portie overtuigingskracht hebt
–    Een HBO werk en denkniveau hebt

Als projectondersteuner wordt je in principe aan een vaste consultant gekoppeld – ook dat doen we conform je sterke eigenschappen, karakter en hoe je het beste bij elkaar past. In eerste instantie ben je echt ondersteuner van de consultant. Als het werk je bevalt en je wilt groeien, zal je geleidelijk aan steeds meer op eigen benen kunnen staan zodat je je zelf ook als consultant kan ontwikkelen. 

 

Over Synergie projectmanagement

Dan nog even over ons: we zijn een klein team wat veel waarde hecht aan collegialiteit, gezelligheid, dingen samen doen (zowel op als naast het werk) en een goede werksfeer. We hebben elke dinsdag een gezonde lunch die we om de beurt verzorgen, we hebben een keer per kwartaal een overleg met uitje en diner, afgelopen winter zijn we samen op skivakantie gegaan en komend jaar gaan we…. Misschien heb jij wel een goed idee! 

 

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn per direct op zoek naar een geschikte kandidaat voor ons kantoor in Haarlem voor 24 – 40 uur. Naast al het bovenstaande bieden we je een goed salaris en 25 vakantiedagen. Bij interesse, neem contact op met Leon van Vloten via leon@synergie-pm.nl of 06-50 98 75 38.  

Info

Status:
Open
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
24 - 40 uur/week