Consultant

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken op projecten door heel Nederland voor zowel grote aannemers als landelijke- en regionale overheidsinstanties.

Synergie projectmanagement helpt opdrachtgevers en zelfstandigen werkend in de infrastructuur om projecten sneller, slimmer en efficiënter te managen. Om dat goed te kunnen doen, is ons projectmanagementbureau, vanuit een netwerkgedachte, ingericht met een kleine vaste kern met daar omheen een grote flexibele schil.

Door het intensieve persoonlijke contact met ons netwerk weten wij wie, wanneer en voor welke rollen inzetbaar is. Zo kunnen we de klantvraag altijd centraal stellen en ervoor zorgen dat projectteams op en top bemand zijn.

We staan borg voor het succes van onze opdrachten, zijn eerlijk en kritisch (als het nodig is) en we doen het samen.

 

Wij zijn op zoek naar een Consultant

Samen met jou willen we het nieuwe werken binnen (grote) infra-projecten verder uitbouwen en tegelijk ons bureau naar een nog iets hoger niveau tillen.

Als Consultant werk je in het commerciële team en werk je samen aan de (team)doelen. Daarnaast beheer je een aantal mooie klanten en aan de netwerkkant onderhoud je het contact met een groep hoogwaardige professionals. Voor elk project zorg jij dat je, samen met de andere consultants, de beste oplossing vindt.

Je bent met name verantwoordelijk voor de kandidatenzijde tijdens het werving- en selectieproces voor de projecten. De focus ligt op een specifiek vakgebied binnen het projectmanagement, zoals bijvoorbeeld technisch- of omgevingsmanagement.
Daarnaast onderhoud je contact met lijnmanagers (van zowel bestaande opdrachtgevers als prospects) binnen je vakgebied.
 

Ben jij de Consultant die wij zoeken?

Je hebt een enorme hoeveelheid positieve energie. Je weet dit over te brengen in je communicatie en bent in staat constructieve gesprekken te voeren met kandidaten en opdrachtgevers.

Je hebt misschien al een aantal jaren ervaring als consultant bij een detacherings-, projectmanagement- of ingenieursbureau. Afhankelijk van je kennis en ervaring zullen we samen je rol en ontwikkeling binnen Synergie vormgeven.

Ervaring binnen de civiele techniek en kennis van de projectmanagementorganisaties en de verschillende projectmanagementrollen daarbinnen is een pré.

Wat bieden wij jou?

– Een plek in een hecht en gezellig team
– Een informele werksfeer waar ruimte is om samen lol te maken
– Een afwisselende baan met aandacht voor jouw professionele- en persoonlijke ontwikkeling
– Aangestuurd worden op zowel jouw eigen als het teamresultaat: we gaan samen voor de beste uitkomst 
– Teamuitjes; daar houden wij van en doen we zeker 4 keer per jaar
– Elke maandag een overheerlijke en gezonde lunch, klaargemaakt door één van je collega’s
– Flexibele werktijden
– Een fijne werkplek
– Een goed salaris, 25 vakantiedagen, mobiele telefoon en laptop

Herken je je in bovenstaand profiel en spreekt Synergie projectmanagement je aan? Neem dan contact op met Peppina Peeman.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Peppina Peeman
06 - 30 87 35 77
peppina@synergie-pm.nl

Info

Status:
Open
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
32 - 40 uur/week