QC-medewerker

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een QC-medewerker

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een aannemer zijn we op zoek naar een QC-medewerker. Het gaat om het groot infra project in de regio Amsterdam. Je beschikt over 2 tot 3 jaar werkervaring en ervaring aan de aannemerskant en in de civiele techniek. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar voor een periode van 12 maanden.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de QC-medewerker die wij zoeken?

Als QC-medewerker houdt je je bezig met de dagelijkse controle van de kwaliteit grond-, civiel/beton en asfalt gerelateerde werkzaamheden. Je beschikt over ruime ervaring aan de aannemerszijde. 

Je bent zelfstandig inzetbaar en hebt ervaring met kwaliteitscontrole. Je bereidt keuringen voor, voert ze zelfstandig uit en verwerkt ze. Daarnaast stel je keuringsformulieren op voor (toekomstige) werkzaamheden. Affiniteit met QA (Kwaliteitssystemen en -processen) is gewenst om de Kwaliteitsmanager te ondersteunen bij drukke momenten.

De ideale kandidaat heeft meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke rol binnen (grote) infrastructurele projecten. Je bent flexibel inzetbaar, waarbij je in bepaalde periodes ook in de nacht en in de weekenden werkt. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal een jaar.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
KAM- / QA-Coördinator
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Realisatiefase
Status:
Vervuld
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
32 - 40 uur/week