Door krachten te bundelen krijg je meer voor elkaar.

Wat we doen

Synergie projectmanagement helpt opdrachtgevers in de infrastructuur om hun projecten sneller, slimmer en efficiënter te managen.
Om dat goed te kunnen doen, zijn we, vanuit een netwerkgedachte, ingericht met een flexibele schil. Zo kunnen we de klantvraag altijd centraal stellen en ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Of het nu gaat om een individu of een heel team. Dat doen we met en voor elkaar.

Waarom we doen wat we doen

Wil je succesvol blijven in een projectgebonden, en veranderende, branche als de infrastructuur, dan zul je gebruik moeten maken van een flexibel organisatiemodel. En daarbij de mens centraal moeten stellen, ieder project weer. Wij helpen onze opdrachtgevers met die sociale innovatie.

We kennen het vak, de markt en de branche. Civiele techniek zit in ons DNA en we hebben ruime ervaring met werving en selectie.

Inmiddels bundelen we onze krachten met een groot aantal, toonaangevende, opdrachtgevers en ervaren zelfstandig professionals. Zo maken we onze klanten en ons netwerk sterker en de infrastructuurbranche innovatiever.

Door voortdurend in contact te zijn met klanten en mensen uit het netwerk, zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt.