Omgevingsmanager – Tender

Wij zijn op zoek naar een ervaren Omgevingsmanager

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Omgevingsmanager. Het gaat om een groot infra project in de tenderfase (3 tot 4 maanden) en (bij gunning) de realisatiefase (enkele jaren). Je beschikt over werkervaring op projecten in de provincie Drenthe. Je bent voor minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar.  

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Omgevingsmanager die we zoeken?

Als Omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie met de interne- en externe omgeving om het project gegund en (bij gunning) gerealiseerd te krijgen binnen de (publieks- en privaatrechtelijke) randvoorwaarden.

Gedurende de tenderfase breng jij de omgeving, stakeholders en benodigde vergunningen in kaart om tot een zo goed mogelijke aanbieding te komen.
Bij gunning ga je door in de realisatiefase en ben je eindverantwoordelijk voor alle aspecten rondom communicatie, K&L, Stakeholdermanagement, vergunningen en verkeer. Dit doe je samen met andere collega's waarbij jij het overzicht bewaakt en het eerste aanspreekpunt bent voor de opdrachtgever en de omgeving.

De ideale kandidaat heeft 3 tot 5 jaar werkervaring als Omgevingsmanager. Daarnaast heb je ervaring met projecten in de provincie Drenthe en aan de opdrachtgeverskant. Je bent gewend om in een team te werken en beschikt over goede communicatie vaardigheden en samenwerking skills. Het betreft een fulltime rol voor minimaal 4 maanden (tenderfase) en enkele jaren (realisatiefase).

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Omgevingsmanager
Klantgroep:
Aannemer, Overheid
Status:
Vervuld
Regio:
Drenthe, Gelderland, Overijssel
Inzet:
32 - 40 uur/week