Kwaliteitscontroleur Civiel

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscontroleur Civiel

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een aannemer zijn we op zoek naar een Kwaliteitscontroleur Civiel. Het gaat om een groot infra project in de regio Amsterdam. Je beschikt over minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring als Kwaliteitscontroleur binnen infrastructurele projecten. Daarnaast heb je ervaring aan de aannemerskant. 

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Kwaliteitscontroleur Civiel die wij zoeken?

Als Kwaliteitscontroleur houd je je bezig met de dagelijkse controle van de kwaliteit van civiel/ beton gerelateerde werkzaamheden.

Je bent zelfstandig inzetbaar en hebt ervaring met kwaliteitscontrole (2e-lijns keuringen). Je bereidt keuringen voor, voert ze zelfstandig uit en verwerkt ze. Daarnaast stel je keuringsformulieren op voor (toekomstige) werkzaamheden. Affiniteit met QA (Kwaliteitssystemen en -processen) is gewenst om de Kwaliteitsmanager te ondersteunen bij drukke momenten.

De ideale kandidaat heeft meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke rol binnen (grote) infrastructurele projecten aan aannemerszijde. Je bent flexibel inzetbaar, waarbij je in bepaalde periodes ook in de nacht en in de weekenden werkt. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal een jaar.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
PB-overig, KAM- / QA-Coördinator
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Realisatiefase
Status:
Vervuld
Regio:
Noord-Holland