Starten als zelfstandige in de infrastructuur

Starten als zelfstandige projectmanager in de infrastructuur… Je twijfelt er al een paar jaar over, hoort de voordelen van collega’s, de vrijheid trekt je aan. Toch voelt de stap nog te groot.

Ben je er wel klaar voor? De checklijsten van de KvK kan je makkelijk afstrepen, maar hoe kom je aan je eerste opdracht? Voldoe je wel aan alle regelgevingen? Wat moet je nog meer regelen wanneer je gaat starten als zelfstandige projectmanager?

 

Wat doet Synergie projectmanagement voor jou, als startende zelfstandige in de infrastructuur?

Synergie projectmanagement helpt je bij je start als zelfstandige en ontzorgt je graag. Wij hebben voor jou een traject die je begeleidt bij de stap uit loondienst naar zelfstandig ondernemer.

We begeleiden je bij het volgende:

  • We zorgen dat je een fluitende start maakt door een eerste project als zelfstandige voor je te vinden dat zo goed mogelijk aan je wensen voldoet
  • Vervolgens begeleiden we je bij het eerste en tweede gesprek bij de projectopdrachtgever
  • We voeren voor jou de onderhandelingen over onder andere tarief en andere voorwaarden op het project, zoals reiskosten, indexatie en eventuele overnachtingen
  • We nemen je mee in het opstellen van de contracten. Sowieso weet je dat je goed zit omdat je contract via Synergie loopt, we zullen ook een afspraak inplannen waarin we alle artikelen doornemen uit het contract en uitleggen waarom wat waar staat.
  • We kunnen, als je dat wilt, je helpen met opstellen van een financieel plan, waarbij je zeker weet dat je genoeg van je inkomen opzij zet om ook onder andere belastingen te betalen.
  • Wanneer je via ons op een project start, kan je aanspraak maken op een korting bij onze boekhouder.

Hoe gaan we van start?

Wil je graag met behulp van Synergie projectmanagement starten als zelfstandige, of meer informatie hierover ontvangen, klik dan op de ‘reageer’ knop hieronder. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen en een afspraak inplannen voor een kop koffie om elkaar beter te leren kennen.

Na deze kennismaking, een korte screening en een referentiecheck zullen we van beide kanten evalueren of we de stap met elkaar aan willen gaan. Is dit een “ja”, dan zet Synergie PM alle lijnen uit om zo snel mogelijk een mooie opdracht die aan je wensen voldoet te vinden! Ondertussen blijf je in contact staan met onze relatiebeheerder, die je op de hoogte houdt van de vorderingen en je ondertussen kan bijstaan bij de praktische zaken die geregeld moeten worden.

 

Liever eerst nog meer ervaring opdoen?

Voelt de stap als zelfstandige toch nog iets te groot, maar zou je wel graag meer verschillende projecten willen doen en getraind worden op meer zelfstandigheid? Solliciteer dan op een van onze vacature als adviseur. Als adviseur bij Synergie projectmanagement help je klanten om meer grip te krijgen op de processen om de techniek heen. Je gaat aan de slag bij een of meerdere tijdelijke projecten, waarbij je inhoudelijk steeds opnieuw uitgedaagd wordt. Zie het als een traineeship voor professionals, met een volwaardig salaris.