Kwaliteitsmanager

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren professionals

Synergie projectmanagement is een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. We krijgen geregeld vragen voor ervaren mensen, daarom zijn we altijd op zoek zijn naar stevige professionals in de civiele techniek. Dat geldt niet alleen voor Kwaliteitsmanagers maar ook voor alle andere IPM-rollen binnen dit vakgebied.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie projectmanagement denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Kwaliteitsmanager die wij zoeken?

Als Kwaliteitsmanager ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en coördineren van de kwaliteit en veiligheid op strategisch- en tactisch niveau. Tot je taken behoren het aansturen van de KAM-medewerkers en/of QA/QC-medewerkers, het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits.

Je beschikt over ruime ervaring aan de kant van opdrachtgever én opdrachtnemer. Je hebt ervaring met het opzetten en beheren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast heb je een persoonlijkheid waarmee je anderen weet te motiveren om verbeteringen door te voeren. 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Andreas Lehmann
06 - 11 29 63 63
andreas@synergie-pm.nl

Info

Functietitel:
Kwaliteitsmanager
Status:
Open
Regio:
Nederland
Inzet:
24 - 40 uur/week