Leon van Vloten

“Het geeft me enorm veel voldoening wanneer uit een evaluatie blijkt dat zowel de opdrachtgever als de zelfstandige professional tevreden zijn met het project en elkaars inzet; daar doe ik het voor. Daarnaast vind ik het geweldig om met een betrokken team te bouwen aan een mooie organisatie, waarbij we resultaatgerichtheid combineren met veel plezier maken.”

 

Als oprichter en directeur van Synergie PM geeft Leon richting aan de koers van het bedrijf. Hij stelt meerjarenplannen op, is het aanspreekpunt van collega’s en coacht hen naar betere resultaten. Samen met het commerciële team is Leon het aanspreekpunt voor klanten, waarbij hij streeft naar kwalitatieve projectinvullingen.

Leon heeft een brede ervaring, startend bij zijn civieltechnische opleiding. Dat, gecombineerd met zijn commerciële drive en interesse in mensen, maakt hem de juiste persoon op de juiste plek. Hij begrijpt wat er speelt in de markt en fungeert als een betrouwbaar aanspreekpunt voor klanten. Het nakomen van afspraken, gelijkwaardige samenwerking en eerlijkheid en transparantie zijn Leons kernwaarden die hij in de afwikkeling van elk project meeneemt.

Leon is graag actief bezig. Hij houdt van sporten en heeft zoveel hobby’s dat hij zelfs moeite heeft om te kiezen tussen hardlopen, tennis, voetbal en fietsen – maar ook een nieuwe sportieve uitdaging gaat hij niet uit de weg. Daarnaast geniet hij van de natuur en spendeert hij graag tijd in het bos, in de bergen of op het strand. Thuis is hij druk bezig met zijn twee puberdochters en gaat hij graag op reis met zijn vriendin Janneke.